Karsgölsräjset 2012

Under helgen 24-26 augusti genomförde vi Karsgölsräjset i småländska Karsgöl. Det var det nionde året tävlingen gick av stapeln och nästa år kör vi tioårsjubileum.
Tio tvåmannalag tävlade under helgen och segrande ur tävlingen gick Team Suntrip som kommer från Oskarshamn. I år fick Johannes Dogertz medtävlande förhinder i sista stund och därför fick Robert Österlund kliva in som reserv i laget. Robert visade direkt vägen och landade de tre första fiskarna för duon 7030gram, 7550 gram och 10500 gram. Johannes kunde sista förmiddagen avsluta med en fin fjällis på 8130 gram. Det var fjärde gången som Johannes var med i ett segrande lag i tävlingen vilket är mycket imponerande.

På andra plats kom Team Östgötarna med Peter Nilsson och Sören Johansson. Sören och Peter fiskade hem silvret med en stabil spegelkarp på 8400 gram. På tredjeplatsen landade Team OB med Peter Bertilsson från Oskarshamn och Niklas Olsson från Blomstermåla med en spegel på 7380 gram.

I år hade vi ändrat lite på upplägget för att få mer fisk. Förskjuten tävlingstid från Juli till slutet av Augusti samt färre lag gjorde susen och detta var det bästa räjset fångstmässigt någonsin. Till nästa år behåller vi ändringarna och hoppas på en lika bra och rolig tävling som i år. Vi hade en mängd sponsorer som ställde upp och gjorde prisbordet blytungt. Pop-Up tackle, Swedish bait mechanics, Jovan Höglund, BeOutdoor, Hobby och fiske och Sportfiskebolaget. Vi tackar alla dessa samt alla tävlande som gjorde helgen minnesvärd.

/Palle Sköldblom
Annonser

One response to “Karsgölsräjset 2012

  1. Det hade varit roligt att vara med nästa år,Palle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s